Suomen MM-joukkueen mitalijahti Coloradon vesillä

Suomen perhokalastuksen MM-joukkue matkustaa vuoden 2016 maailmanmestaruuskilpailuihin elokuun lopussa. Järjestyksessään 36. MM-kilpailut järjestetään tänä vuonna Yhdysvalloissa talviurheilun ystäville tutuissa Vailin maisemissa Coloradossa. Suomen joukkue Jarkko Suominen, Jyrki Hiltunen, Jani Huhtaniska, Heikki Kurtti, Kai Kallio ja Mikko Räsänen matkustaa kisapaikkojen läheisyyteen harjoittelemaan hyvissä ajoin ennen 11.-18.9.2016 pidettävää kilpailua. MM-kilpailussa on mukana 23 maata ja Suomen joukkueen tavoitteena on saalistaa kisoista mitali.


Blue river virtaa Kalliovuorilla jylhissä maisemissa

Kilpailussa kalastetaan neljä jaksoa joella ja yksi järvellä. Kisajokina toimivat Blue river, Eagle river, Colorado river. Kilpailujärvi on Sylvan lake. Pääasialliset saaliskalat kilpailussa ovat taimen ja kirjolohi, mutta mukaan mahtunee myös jokunen brook trout ja cutthroat.


Kirjolohi esiintyy runsaslukuisena Eagle riverissä. Alueen kaikki kalat ovat luonnokaloja


Blue riverin tyypillinen saaliskala on hyväkuntoinen taimen

MM-joukkueen reissukuulumisia ja mitalijahtia on mahdollista seurata Ruodon blogin kautta. Lisäksi viralliset kisasivut tuloksineen ja infoineen löytyvät osoitteesta www.wffc2016.com.

Jarkko Suominen
Kapteeni, WFFC Team Finland

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s