Ruoto Challenge

Kalastajan Kanavan kokoama kahdeksanpäinen lauma Suomen kärkipään kalastusoppaita on valmiina päästettäväksi irti yksi kerrallaan Tammisaaren kuuluisille haukivesille. Ruoto Challenge nimeä kantavan leikkimielisen kilpailun puitteissa miehet mittaavat taitojaan valitsemillaan välineillä, ottipaikoilla ja tekniikoilla Suomenlahden vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Katselijoille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus seurata aitiopaikalta oppaiden taktisia ratkaisuja muuttuvien olosuhteiden asettamien haasteiden edessä.

Lokakuussa starttaavassa sarjassa kalavesien gladiaattorit starttaavat ennaltamääritetystä satamasta kohti Tammisaaren haukiapajia Ruodon tarjoamalla Lund Alaskan 2000 –kalastusveneellä. Aikaa kalojen narraamisen on viisi tuntia ja potin korjaa yhteispituudeltaan kolme pisintä haukea veneeseen kammennut kilpailija. Kaikki pyydetyt hauet mitataan ja vapautetaan mittaamisen jälkeen jatkamaan särkikalakannan harvennusta.

Näyttökuva 2015-9-28 kello 14.51.56

Ennalta arvaamattomat olosuhteet ja kahdeksan alansa huippua ottamassa pilke silmäkulmassaan mittaa toisistaan. Ruoto Challenge tuo Kalastajan Kanavan yleisölle pimeneviin iltoihin aimo annoksen ammattitaitoa, kokemusta, jännitystä ja ajantasaisia vinkkejä kulloinkin vallitseviin kalastusolosuhteisiin.

Sarjan huipennus nähdään maaliskuun alussa 2016, jolloin selviää kuka kruunataan Ruoto Challengen itseoikeutetuksi kuninkaaksi. Traileri ulkona nyt! Stay Tuned for more!

Tutustu myös Kalastajan Kanavaan: http://kalastajankanava.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s