This T-Shirt Saves Water

Sijoita kalakantoihin ja tulevaisuuden kalastuskohteisiin! Ruoto on mukana kalastuksessa täydellä sydämmellä ja sen vuoksi on myös tarjoutunut Riverkeepersin yhteistyökumppaniksi täysin talkoovoimin. Ensimmäinen yhteinen projektimme on Riverkeepers -t-paitojen jälleenmyyminen ilman mitään välityspalkkiota. Ole sinäkin mukana täydellä fiiliksellä, liity ”ruotolaiseksi”, osta kalakamasi kalamiehiltä ja ennen kaikkea hommaa itsellesi kesän kovin hitti: Riverkeepers-paita!

Riverkeepers -t-paidan ostaessasi tuet äärimmäisen uhanalaisen meritaimenen suojelua. T-paidan tuotto käytetään lyhentämättömänä Riverkeepersin vesialuiden luonnon kalakantojen ja jokien suojeluun. Riverkeepersin vesialueina ovat tällä hetkellä Fiskarsinjoki sekä Latokartanonkoski, jotka tullaan avaamaan tulevaisuudessa yleiselle kalastukselle.

Riverkeepers_Tshirt_2

Riverkeepersin t-paita on tehty 100% kierrätysmateriaalista, mikä tarkoittaa että on paita on ekologinen ja luontoa kunnioittava, laadusta tinkimättä.

Riverkeepersin t-paita tulee kätevässä pahvikuoressa, jonka voi vaikka lähettää kalakaverille lahjaksi suoraan normaalin postin mukana.

Riverkeepersin t-paidan hinta koostuu 28 euron paidasta ja 1 euron postimaksusta. Paidat saatavana myös myymälöistämme 6.6.2014 alkaen hintaan 28 euroa. Saatavilla vain 100 kappaleen rajoitettu erä!

Klikkaa tästä ja hanki kesän ”kuulein” t-paita: http://www.ruoto.fi/tuote/riverkeepers- … 500100008/

Kireitä siimoja toivottaen,
Joonas Oksanen
Ruoto Oy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s