Kajaste Art – Tatuointistudio jossa sykkii intohimo kalastukseen

Jari Kajaste on yksi Suomen parhaista ja kansainvälisesti palkituimmista tatuointitaiteilijoista, joka on toiminut alalla vuodesta -97 lähtien. Jari on erikoistunut isompiin realistisiin kuviin ja luontoteemat, kuten kalastus ovat hänelle erityisen mieluisia. Vapaa-ajallaan hän on henkeen ja vereen kalamies.

Kalastusmuodoista erityisesti perhokalastus on hänellä lähellä sydäntä. Myös Jarin vaimo, Maria on innokas perhokalastaja. Maria tekee niinikään töitä Kajaste Artille. Kajaste Artilla on tyylikäs studio Helsingin Bulevardilla, jonka lisäksi he ovat avaamassa studiota Amsterdamiin.

Rakentelua

Tästä se alkaa! Tuleva tatska luonnosteltuna J-P:n käsivarrella.

Ruodon henkilökunnasta J-P uskaltautui Kajasteen tatuointipenkkiin tammi- helmikuussa. Projektin teemana oli itämerivaikutteinen meritaimenkuva, jonka suunnitteluun annettiin Jarille täysin vapaat kädet. Jopa tatuoinnin sijoituspaikka selvisi J-P:lla vasta ensimmäisenä tatuointipäivänä. Tatuoinnin suunnitteluun olisi saannut vaikuttaa enemmän itsekkin, mutta tässä haluttiin nimenomaan antaa artistille mahdollisimman vapaat kädet.

Rakentelua-3

Tatuointi tehtiin neljässä osassa J-P:n käsivarteen, jonka välissä oli aina n. parin viikon tauko, jotta iho toipuisi. Tatuointipäivä alkoi puolenpäivän aikaan ja päättyi yleensä ennen puoltayötä. Tatuointipenkki tuli siis takamukselle tutuksi ja loppupäivästä ei pystynyt sanomaan että kummassa tuntuu enemmän, käsivarressa vai takamuksessa.

Vesileimalla

J-P:n valmis meritaimentatuointi.

Tämä oli J-P:lle ensimmäinen tatuointi ja hän on oikein tyytyväinen lopputulokseen. Seuraavaa tatuointia pohditaan jo. Tatuoinnin tekijä on tietenkin jo selvä. Ruoto suosittelee Kajaste Artia kaikille kalamiehille, jotka haluavat saada kala- tai kalastusaiheista kuvaa ihoon!

Kajaste Artin muita tuotoksia voi käydä ihailemassa sivulla: www.kajasteart.com

Rakentelua-2

Rakentelua-4

Kategoriat:Kaikki artikkelit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s