Kuviot muuttui

Kun täysillä touhaillaan, niin tilanteet tahtovat aina elää ja muuttua. Tällä kertaa kävi niin, että toinen Ruodon perustajista päätti lopettaan työnsä kalastusvälinemyynnin parissa ja siirtyä kohti uusia haasteita.

”Möin osuuteni Ruodosta Joonakselle, joka jatkaa yrityksessä tuttuun työnarkomaanimaiseen malliin. Itse tulen olemaan edelleen Ruodon hengessä mukana täydellä sydämellä ja vastaan mm. Ruodon perhokalastuskursseista. Perustin tätä toimintaa varten monenlaisia kalastuspalveluita tuottavan yrityksen Kalakala Oy:n. 

Kiitos kaikille asiakkaille, josta isosta osasta tuli jopa ystäviä. Te asiakkaat olette se joka on luonut perustan Ruodon huimalle kasvulle. Tämä lähes kolmevuotinen uurastus oli yksi elämäni rankimpia mutta silti hienoimpia kokemuksia. Kiitos myös Joonakselle, parhaalle kaverille, että sain toteuttaa sun kanssa unelmiamme ja vieläpä siinä onnistuen. Nyt on tarkoitus hypätä seuraavalle vaikeustasolle. Saa nähdä mitä se tuo tullessaan.”

Jan-Peter Pohjola, Kalakala.fi
Ps. tykätkää myös Kalakalan fb-sivusta www.facebook.com/kalakalaoy

J-P jatkaa kuitenkin osittain Ruodon toiminnassa mukana, sillä hänen uuden yrityksensä vastuulla ovat mm. Ruodon perhokalastuskurssit. Tulevan kurssitarjonnan pääset näkemään tästä: http://www.ruoto.fi/tuotteet/kurssit-ja-kalastusmatkat/kalakalan-perhokalastuskurssit/6558/

Lisätietoa: http://www.kalakala.fi

Näyttökuva 2015-9-7 kello 21.51.21

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s