EM-joukkueen perhokalastuskurssit

Perhokalastuksen EM-joukkue järjestää Vanhankaupunginkoskella kolme kalastuskurssia parhaaseen kalastusaikaan alkusyksystä!

Perhokalastuksen EM-joukkue (http://effcteamfinland.blogspot.fi/) järjestää yhteistyössä Ruodon kanssa kolme perhokalastuskurssia Helsingin Vanhankaupunginkoskella. Kaikki kurssipäivät ovat sijoitettu ns. parhaaseen nousuaikaan eli mahdollisuudet meritaimenen saamiseen ovat erittäin korkealla! Myös kirjolohta on koskessa tuohon aikaan runsaasti!

25.8. klo 18-21 pidetään aloittelijoille suunnattu kurssi, jossa käydään läpi yleisimmät perhokalastustekniikat ja välineet. Kurssihinta on 100 € ja siihen sisältyy kosken kalastuslupa, perhot ja perhovapa/-kela.

1 ja 3.9 18-22 pidetään edistyneemmille harrastajille suunnatut kurssit joissa käydään läpi perustekniikoiden lisäksi  kädestä pitäen ainakin ns. ranskalaistekniikkaa, longnymphingiä ja muita kisakalastuksessa käytettäviä ratkaisuja.

Kaikissa kursseissa paikalla on vähintään kaksi EM-joukkueen jäsentä, joten tasokasta opastusta on tarjolla kädestäpitäen jokaiselle kurssilaiselle. Kursseille mahtuu 10 henkeä ja lisätietoa kursseista sekä kurssi-ilmoittautumisen löydät alla olevasta linkistä.

http://www.ruoto.fi/tuotteet/kurssit-ja-kalastusmatkat/perhokalastuskurssit/6510/

WP_20150713_010

altAi69724z9wprr81y0WSLRppM5U37C2DN5S8lVGUmr097

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s