Kas kummaa…

Kun henkilökuntamme käy kalassa, niin yleensä aina kamera kulkee tiukasti menossa mukana. Eikä suotta, sillä tarvitsemmehan paljon mainoskuvia kalareissuiltamme sekä Ruodon mainoksiin että myöskin myymälämme ja nettikauppamme sisustamiseen.

Eilen illalla pysähdyin taas katselemaan myymälämme seinää koristavia reissukuviamme ja aloin pohtimaan erästä tulevaa lehtimainosta. Mikä olisikaan sopiva kuva tähän tulevaan mainokseen… No, sain idean: taustalla pitää olla kaunis hauki. Katselin kuvia läpi ja totesin että jompi kumpi alla olevista kuvista tulisi mainokseemme. Joko tuo Jannen kalakuva kesäkuulta tai sitten minun kuvani heinäkuulta.

Samakala

Hetken katselin ja vertailin kuvia. Hienoja kaloja molemmat ja komeat kalamiehetkin molemmissa kuvissa. 😉 Sen jälkeen kiinitin huomiota kalojen silmiin, kauniit silmätkin molemmilla. Seuraavaksi huomasin Jannen kalan repaleisen evän. Ja hetken päästä omalla kalallanikin vastaavat jäljet samaisessa evässä. Siinä hetken hieroin silmiäni, repäisin kalakuvat rappukäytävän seinältä ja otin ne rinnakkain käsiini.

Kyllä vaan, olimme Jannen kanssa saaneet saman hauen muutaman viikon aikavälillä alkukesästä. Jannen kalastamana tämä kala puri Snackbaits Snack koossa L ja painoi 8,8 kiloa. Omalla kohdallani kalan puremaan houkutteli The Pig Shad Junior ja kalalle mitattiin pituutta 109 cm.

Tämä jos joku on taas hyvä osoitus vastuullisen kalastuksen ja kalankäsittelyn toimivuudesta. Toivottavasti tämä kaunis luontokappale tarjoaa vielä monta kertaa hyvää fiilistä mahdollisimman monelle muullekkin kalamiehelle! Ja ehkä se ensi vuonna on vielä pikkuisen isompi… 😀

Hyvää viikonloppua toivottaen,

Joonas / Ruoto

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s