Suomenlahti-teemapäivämme

Järjestämme myymälässämme teemapäivän lauantaina 8.8.2015 klo 10 – 18. Päivän aiheena ovat Suomenlahti ja syyskalastus. Kalamiesten päiden menoksi luvassa ainakin seuraavaa.

Seitsemän erilaista Lund-kalastusvenettä

Koko lauantain ajan myymälämme pihalla on esillä seitsemän kappaletta amerikkalaisia Lund-kalastusveneitä. Nämä kalamiehen unelmat täyttävät vaativimmakin urheilukalastajan toiveet ja soveltuvat loistavasti niin sisä- kuin ulkovesille! Todella asiallisia ja vakaita veneitä myös koko ajan kasvavaan perhonheittoon merellä. Nähtävillä ovat ainakin seuraavat veneet: Lund Tyee 1975, Lund Pro Guide 1875, Lund Impact 1675, Lund Alaskan 2000, Lund Fury 1625 XL, Lund Fury 1600 ja Lund Fury 1400.

Näiden veneiden mitat liikkuvat noin 4,5 metristä aina reiluun 6 metriin asti, joten jokaiselle venekuumeen omaavalle varmasti mieluisa vene näistä vaihtoehdoista löytyy. Koko päivän ovat mukana myös kyseisiä veneitä päivittäin käyttävät kalastusoppaat, joten kannattaa tulla paikalle kyselemään herrojen käyttökokemuksista. Veneisiin on vapaa pääsy tutkimaan kaikki ykstyiskohdat läpikotaisin.

ProGuide-1875-0263

Grilli kuumana aamusta iltamyöhään!

Ruodon pihagrilli sytytetään taas lauantaiaamuna tuleen ja grilliruuan tuoksu valtaa Viikin koko päivän ajaksi. Tarjoilemme jokaiselle asiakkaalle pientä purtavaa grillistä sekä myös kahvia ja limua, riippumatta siitä ostitko jotain vai olitko vain tutustumassa tarjontaamme. Illan tullen tapahtumamme vaihtuu klo 18 kalanaisten ja -miesten iltagrillibileisiin johon kaikki kalajuttuja sietävät ovat tervetulleita!

Hobie-kajakit

Hobien kalastuskajakkeihin on myös mahdollisuus päästä tutustumaan päivän aikana. Paikalla myymälässämme on Suomen osaavin kajakkikalastaja Janne Koivisto oman uunituoreen Hobie-kajakkinsa kanssa. Jannen kajakki on varusteltu myös viimeisen päälle hyvillä lisävarusteilla kuten sähköisellä tappiankkurilla sekä karttaplotterilla viistokaikuluotaimen kera. Jannella on myös suuri tietotaito eri kalastusmuodoista, esimerkkinä koko ajan suosiotaan kasvattava vertikaalijigaus.

Lund_Jannex2-15

Lowrance-kalastuselektroniikkaa ja MotorGuide-sähkömoottoreita

Kaikki tapahtumassa esillä olevat Lund-veneet ovat varustetu eri tasoisilla ja kokoisilla Lowrance-laitteilla. Näiden käytössä ja valinnassa opastavat päivän ajan kalastusoppaamme sekä myös maahantuojan Lowrance- ja MotorGuide-asiantuntijat. Päivän erikoistarjouksena tarjoamme viidelle ensimmäiselle Lowrance HDS -laitteen ostajalle Navionics-karttakortin kaupan päälle!

Kalaleffoja

Kuten Ruodossa päivittäin, myös 8.8:tta näytetään myymälän screenillä kalaleffoja taukoamatta. Ohjelmassa tutut DamNation, Syvä Itä ja Cold Reeds, mutta myös uutta videomateriaalia on luvassa. Paikalla porukkaa viihdyttämässä on myös innokas hauenkalastusporukka nimeltään Paukkuliivijengi. Heidän haukipätkiään on päivänohjelmaan myös jemmattu ja jos oikein hyvä tuuri käy, niin heiltä saattaa puskea uuttakin videoa lauantaille. 😉

Inkoo_Ruoto_250615-2

Kalastusoppaat

Ruodon ja Lundin yhteistyöoppaista Mika ”Haukikoira” Vornanen sekä Ville-Matti Blomqvist ovat tapahtumassamme asiakkaita viihdyttämässä. Molemmat herroista osaavat puolet eteläisen Suomen kalavesistä ulkoa ja sen vuoksi heitä kannattaakin tulla jututtamaan mikäli itse halajaa kehittyä kalamiehenä. Mikan osaamisalueista ehdottomasti vahvin on hauenkalastus jerkeillä, shadeillä sekä spinnerbaiteilla. Ville-Matti taas on yksi Suomen parhaita kalamiehiä hyödyntämään kaikuluotainta apuna kalastuksessa ja uusien kalavesien kartoittamisessa. Oppaat pyörittävät päivän aikana Ruodon pihalla myös heittokoulua ja tarkkuusheittokisaa.

Uutuustuotteita

Osa välinevalmistajista ovat myös mukana tapahtumassamme ja he koittavatkin saada mukaansa mahdollisimman paljon uusia kuumia tuoteuutuuksia. Perhopuolelta paikalle saapuu Vision kattavan tuotevalikoiman kera ja uistinpuolen uutuuksista taas vastaa Savage Gear ja suomalainen SnackBaits. Tarkempi uutuustuotetarjonta varmistuu muutamia päiviä ennen tapahtumaa.

Lund_Jannex2-13

Muuta ohjelmaa

Tulemme kehittämään tulevien viikkojen aikana vielä paljon lisää pientä ohjelmaa. Ainakin perhonsidontaa ja perhonheitto-opastusta tulee olemaan tarjolla. Myös kovia tarjouksia tulemme julkaisemaan lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja ja yhteystietomme:

Ruoto Shop & Lund Boats Finland

Hernepellonkuja 11, 00560 Helsinki, 0400 – 906 693, shop@ruoto.fi

Suomenlahti2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s