Chasing a Bream…Eater: Trailer

Ruoto tekee haukihommissa tiivistä yhteistyötä mm. Paukkuliivijengin kanssa. Paukkuliivijengi taas on kaveriporukka todella innokkaita haukimiehiä ja kaiken lisäksi vielä aika osaavia sellaisia. Paukkuliivijengi tunnetaankin tasaiseen tahtiin ilmestyvistä suurhaukikuvista sekä suurhaukivideoista.

VillejaSilakka2

PLJ:n kauden ensimmäinen video on ulkona, sillä kevään suurhaukijahdista kertovan leffan teaseri on vihdoin valmis. Itse leffaan on luvassa videota väsytyksistä, (saaliin) saamisen riemusta, vapautuksista aina upeisiin merimaisemiin, keväisen suurhauenkalastuksen huomioihin ja huonoihin läppiin saakka. Kevään aikana narrattiin karvan vajaa 50 suurhaukea (7kg/100cm) ja rapiat 300 pienempää yksilöä kuvattavaksi. Reissuja tehtiin +30 ja kuvamateriaalia on kertynyt +20 tuntia.

Stay tuned! Leffa ulkona pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s