Suomalaista osaamista kumikalojen muodossa

Vuoden 2015 kuuma uutuus SnackBaits Snack -kumikala on suomalaisten kalastajien suunnittelema suurhaukiviehe. Snack on tuonut ennätysmäiseen tahtiin suurhaukia testiryhmälle vuoden 2014 aikana ja on nyt vihdoin kaikkien kalastajien saatavilla.

Erityisesti mielenkiintoisen SnackBaitsistä tekee hyvin uivan ja hyvin kalastavan shadin lisäksi heidän laaja valikoimansa hyvälaatuisia tarvikkeita kumikalakalastukseen. Valikoimasta löytyvät toimivat jigiruuvit sekä valmiit rigaukset, mutta myös harvinaisempia tarvikkeita kuten kumikalaan painettavat painonastat ja räminäkuulakammiot.

SnackBaitsin päätuote eli kumikala nimeltään Snack on saatavilla kahdessa eri koossa. Pienemmällä M-koon shadilla on mittaa 19 senttiä ja painoa 65 grammaa. Suurempi L-koko taas on 23 senttiä ja 105 grammaa. Valmistaja kuvailee itse Snack-viehettään seuraavasti:

etusivu-kalat

”Materiaaliin, ominaisuuksiin ja vieheen muotoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Optimaalisen kokoinen pyrstö suhteessa loppurunkoon mahdollistaa jo aivan hiljaisessakin uitossa uinnin, jota hauet eivät voi vastustaa. Snack-vieheet voidaan tarvittaesa korjata jigiliimalla, jolloin käyttöikä pidentyy entisestään. Lue lisää..

Suosittelemme käyttämään Snack-kumikalan virittämiseen Snackbaitsin ruostumattomasta teräslangasta valmistamaa vahvaa jigiruuvia, lasikuulakammiota sekä ruostumattomasta teräksestä erityisesti Snack vieheitä varten kehitettyä stingerkoukku-rigausta, jotka varmistavat oikean uinnin sekä tuovat lisää ääntä vieheeseen. 

Uittotekniikkana hauet eivät voi vastustaa rauhallista sisäänkelausta lyhyillä pysäytyksillä tehostettuna. Vieheen uinti syvyys ilman painoa on 0,5-1,5m. Käyttämällä vieheen kanssa SnackBaitsin painonastoja vieheen kanssa päästään halutessa syvemmälle, ja lisäksi saadaan vieheeseen myös haukia kiinnostava iskupiste.”

Koko SnackBaits-valikoima saapuu Ruodon myymälään ja nettikauppaan 26.3. – 3.4. välisenä aikana. Netissä voit jo jättää ennakkovaraukset tuotteista, jolloin saat ne heti ensimmäisten joukossa. 😉

Tästä varaamaan SnackBaitsejä: http://www.ruoto.fi/?inc=24&manufacturers_id=SNA

 

kayttoohje

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s