Ruoto Pike Camp 20.-21.9.

Viime viikonloppuna järjestettiin ensimmäinen Ruodon Pike Camp -hauenkalastuskurssi. Osallistujia kurssilla oli yhteensä 7 ja osa heistä kalasti molemmat päivät viettäen yön paikan päällä.

Ruoto_Pike_Camp-18

Lauantain kalastus tuntui välillä yllättävänkin vaikealta auringon paistaessa täysin kirkkaalta taivaalta. Pilven pilveä ei päivän aikana näkynyt, mutta silti kaislikon keskeltä kaloja alkoi löytymään kun sitkeästi jaksoi yrittää. Aikaisemmista syyskuun kalastuspäivistämme poiketen erityisesti haukiperhot toimivat hyvin, selvästi nopeita jerkkejä ja spinnerbaittejä paremmin.

Sunnuntaina tuli onneksi pilvet ja keskipäivällä tuulikin alkoi yltymään. Kalat olivat huomattavasti lauantaita paremmalla purulla ja 6 kalamiehen voimin lähes 40 haukea kävi vapautettavana kajakkien ja kelluntarenkaiden vierellä. Suurimmat kalat olivat 5-6 kilon luokkaa ja yksi todellinen mörkökin päivän aikana karkuutettiin. Haukiperhot toimivat sunnuntainakin ylivoimaisesti parhaiten, lukuunottamatta päivän suurinta kalaa joka tuli Ukko Jerkin sinisellä Ruoto-värillä.

”Järjestämme opastettuja hauenkalastuskursseja tasokkaan majoituksen kera Porvoon Kråkössä. Kalavetemme sijaitsevat aivan tukikohtamme vieressä parin minuutin soutumatkan päässä. Asiakkaiden käytettävänä kohteessamme ovat 8 kajakkia, 5 kelluntarengasta sekä kolme soutuvenettä. Myös muut varusteet kuten paukkuliivit, haukiperhovehkeet, jerkki- ja kumikalavehkeet sekä itse vieheet ovat mahdollista saada lainaan kalastuksen ajaksi…”

Lisää tieto Ruoto Pike Campista klikkaamalla tästä.

Hauki_RUotoPikeCamp

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s