CTS-aihioita Uudesta-Seelannista

Ruoto toimii Suomessa CTS-aihioiden jälleenmyyjänä. CTS-aihioiden suuren valikoiman vuoksi emme kuitenkaan pysty pitämään kaikkia malleja varastossamme ja sen vuoksi järjestämme pari kertaa vuodessa isompia kimppatilauksia CTS:lle. Näin pystymme myös takaamaan mahdollisimman kilpailukykyiset hinnat!

Nyt on taas tilaisuus tilata CTS-aihioita Uudesta-Seelannista. Aihioita löytyy joka lähtöön niin perhomiehille kuin uistinkalastajallekin. Erityisen suosittuja ovat olleet CTS:n kahdenkäden perhosarjat Affinity DH+ ja Affinity Skagit. CTS:n valikoimaan pääset tutustumaan heidän nettisivuillaan www.ctsfishing.com ja kattavan värivalikoiman löydät täältä. Ilman lisämaksua saatavilla on värit P2000 ja Clear Gloss. Muista väreistä tulee 10-25€ lisämaksu.

Jos valikoimista ei löydy käyttöösi sopivaa aihiota, voit kertoa mitä tarvitset ja CTS:n osaava henkilökunta valmistaa aihion juuri sinun käyttöösi. Täysin kustomoiduista vavoista peritään suunnittelumaksu, jonka suuruus vaihtelee 50-100NZD välillä.

Aihioiden hinta tulee olemaan suunnilleen CTS:n sivuilla näkyvä hinta -30% ja dollarimerkki vaihdetaan euromerkkiin (hinta sisältää arvolisäveron ja tullauksen). Tämä riippuu hieman aihiosta ja väristä ja sovitaan tapauskohtaisesti.

Toimitusaika aihioilla on 3-6 kuukautta. Jos kiinnostuit tilaamaan aihion, niin ota yhteyttä Niiloon alla olevan sähköpostin kautta. Myös muistakin vavanrakennusjutuista kannattaa kyselle Niilolta.

Kysymykset ja tilaukset:

Niilo Häkkinen, Ruoto Oy

niilo.hakkinen@ruoto.fi

Siperia_Ruoto-16

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s