One percent for the fish – Ruoto kantaa oman kortensa kekoon!

Me Ruodossa rakastamme kalastusta yli kaiken ja sitä kautta myös lähivesiemme kalakantoja. Kalakantojen tila on monessa vesistössämme huonolla tasolla, vaikka potentiaalia Suomen vesissä olisi yllin kyllin. Ruoto on päättänyt kantaa oman kortensa kekoon tulevaisuuden parempien kalavesien toivossa.

One percent for the fish on symbolinen nimi projektillemme jossa lahjoitamme osan liikevaihdostamme kalojen suojeluun sekä kalastuskohteiden että myös kestävän kalastuksen kehittämiseen. Emmekä pelkästään lahjoita kukkaromme pohjalta X-summaa euroja, vaan annamme eri yhteistyötahoille myös työvoimaa hankkeisiin sekä näkyvyyttä heidän projekteilleen.

Järjestämme nuorille kalastuskursseja veloituksetta kestävän kalastuksen kehittämiseksi sekä kutsumme aina silloin tällöin asiakkaitamme kalareissuille mukaan. Erityisesti kalastuksesta innostuneita henkilöitä, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta tasokkaaseen kalastukseen. Toisinaan autamme myös kalastuksen valvojia laittoman kalastuksen kitkemiseksi. Olemme mukana täydellä sydämmellä, liity myös sinä parantamaan tulevaisuutta ja osta kalakamasi kalamiehiltä!

Yhteistyötä tulemme tekemään monen eri tahon kanssa. Hankkeistamme tietoa päivitämme aina blogiimme ja alla olevan linkin kautta pystyt tarkastamaan kaikki tähän mennessä tekemämme projektit hankkeemme piikkiin.

Kalaterveisin, Niilo, Janne, Toni ja Joonas / Ruodon henkilökunta

1%25_pallo_isompi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s