Ikon- ja Simms-uutuudet nähtävillä Ruodossa 16.10

Kiinostaako nähdä ensi vuoden uutuustuotteita ennen kalakavereita? Huomenna keskiviikkona 16.10 on sekä uudet Ikon-nymfivavat, että myöskin vuoden 2014 Simms-uutuudet Ruodossa hypisteltävinä.

16.10 klo 11-17 liikkeessämme (Viikinportti 2, 00790 Helsinki) on paikalla tuore perhokalastuksen suomenmestari Atte Valkama. Atte on mukana testaamassa ja suunnittelemassa juuri markkinoille tulleita Ikon-nymfivapoja ja muitakin kilpaperhokalastustuotteita. Näitä samaisia keskihintaluokan vapoja on myös huomenna Attella mukana Ruodossa. Mukaan on myös varattu myyntikappaleita eli jos nyt on aikomus hommata uutta nymfivapaa, niin huomista tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä.

Samaan aikaan myös paikalla Heikki Turunen. Heikki edustaa Suomessa tunnettuja perhokalastusbrändejä kuten Simms, Waterworks-Lamson, Scott sekä Scientific Anglers. Jos esimerkiksi täysin uudenlaiset kahluukengät, Simms G4 Boa ja Simms G3 Guide, kiinostavat niin poikkea ihmeessä klo 11-17 Ruodossa. Hypisteltävänä myös paljon muita kuumia tuoteuutuuksia.

Sekä Heikki että Atte omaavat suuren kokemuksen monipuolisesta kalastuksesta, joten jo pelkästään heidän jututtamisen vuoksi kannattaa paikalle itsensä raahata. Ja totuttuun Ruoto-tyyliin, myös kahvitarjoilu on asiakkaillemme järjestetty!

Terveisin, Ruoto Shop

SimmsG42014

SimmsFiilis2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s