ruoto SELECT – Laatutakuu

Oletko aina tuskaillut huonolaatuisten sidontamateriaalien kanssa? Kiinnostaisiko tietää mistä suomalaisesta perhokalastuksen huippuliikkeestä saa alapuolisen kuvan kaltaista peuranhäntää? Lue tämä juttu loppuun, niin tiedät.

BucktailRuotoSelect

Tänä päivänä kun suurin osa perhonsidontaan käytettävistä eläimistä kasvatetaan ruokateollisuuteen, jää usein perhokalastajien toiveet huomioimatta. Kalkkunat jalostetaan vain ruokateollisuutta silmälläpitäen, jotta ne kasvaisivat nopeasti, jolloin taas eläinten sulat jäävät jälkeen. Tästä johtuu esimerkiksi pitkän Schlappenin saamisen vaikeus ja myös muidenkin luonnonmateriaalien saatavuus.

Ruoto SELECT on ratkaisu tähän ongelmaan. Käytämme viikoittain paljon aikaa hyvälaatuisten luonnonmateriaalien etsintään ja muutenkin blokkaamme aina kaikki materiaalit käsin läpi ennen myyntiin laittamista. Näin pystymme takaamaan asiakkaille aina hyvän laadun, joka korostuu nettikauppatilauksissa, joissa kuluttaja ei pääse ostohetkellä tuotteita itse hiplaamaan.

MALLI

Merkitsemme aina todelliset ”löydöt” ruoto SELECT -tarroilla. Näihin tuotteisiin pyrimme yllä olevan kuvan lisäämään myös nettikauppamme puolelle. Ruoto SELECT -tuotteissa kiinnitämme erityisesti huomiota karvojen ja sulkien ominaisuuksiin. Esimerkiksi Bucktaileissa valikoimme aina kaikkein kiharimmat ja pehmeimmät yksilöt myyntiin. Tällöin karva on elävää ja lohiperhosi näyttää paljon paremmilta. Parhaillaan ne jopa kalastavatkin paremmin.

Eli yhteenvetona, ruoto SELECT -tuotteiden kohdalla voit olla aina varma laadusta, niin nettitilauksissa kuin myymälässämmekin asioidessa!

Terveisin,

Joonas, ruoto SHOP

RuotoFoxMedium

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s