Syvä itä -leffan ensi-ilta 3.12

Ensiviikon keskiviikkona klo 19 järjestämme keskustan myymälässämme viime kesäisen Siperian reissumme leffaillan. Tämä kalaleffa on nimeltään ”Syvä itä” ja kesto noin puoli tuntia. Tervetuloa paikalle!

Ilmoittautuminen tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/860328647322026/

Ruodon viime kesäisen Siperian seikkailun lyhytelokuva on nyt valmis jaettavaksi kaikkien kalamiesten iloksi! Järjestämme keskiviikkona 3.12 klo 19 leffaensi-illan Ruodon keskustan myymälässä osoitteessa Yrjönkatu 34, 00100 Helsinki. Tapahtumaan on ilmainen pääsy kaikille ja paikan päällä tarjoamme jotain pikkupurtavaa.

Siperia_Ruoto-23

Siperian kalaleffamme on noin puolen tunnin mittainen reissukertomus matkastamme Uralin vuoriston pohjoiskärkeen isojen rautujen kuvat silmissä. Matka ei kuitenkaan mennyt ihan nappiin, vaan ajoneuvot hajosivat ja vietimme viikon jossain Siperian soiden keskellä. Lue lisää ja katso kuvia reissusta: https://ruotoblog.com/2014/09/02/jumissa-siperiassa/

Tervetuloa keskiviikkona kaupallemme rentoutumaan ja vaihtamaan viimeisimmät kalakuulumiset! Illassa paikalla myös osa Siperia-tiimistämme; Lauri, Mikko, J-P, Joonas ja Dmitri.

Ruoto Keskusta
Yrjönkatu 34
00100 Helsinki

Siperia_Ruoto-24

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s