Ruoto osti Tyrskytaimenen

Vajaan vuoden toiminnassa ollut helsinkiläinen perhokalastuksen erikoisliike Ruoto osti 15.11. kilpailijansa, Tyrskytaimen Helsingin, liiketoiminnan. Samalla Ruoto laajentaa toimintaansa ja perustaa toisen myymälän aivan Helsingin keskustaan, entisiin Tyrskytaimenen tiloihin.

Näissä tiloissa Ruoto on jo viikon ajan pitänyt oviaan auki ja uutta tavaraa myymälään saapuu viikoittain. Ruodon tarkoitus on laittaa vajaan 500 neliön myymälä talven aikana viimeisen päälle kuntoon. Myös aktiivisille uistinkalastajille Ruoto tarjoaa uudessa myymälässään tuotteita (taimen- ja haukiuistimia, jigejä, ym.) laajalla valikoimalla. Ruoto laajentaa uistinkalastusvälinemyyntiä myös nettiin osoitteessa www.ruoto.fi. Kuten perhokalastuspuolella, myös uistinkalastuspuolella Ruoto keskittyy tarjoamaan vain huolella valikoituja välineitä tosi kalamiehille ja niille jotka vaativat laatua välineiltään.

Ruodon Keskustan myymälässä järjestetään perjantaina 29.11. klo 17.00 ja 19.30 Cold Reeds –haukileffan ensi-ilta. Päivän aikana myymälässä myös ohjattua haukiperhonsidontaa sekä uusia niksejä haukiperhoihin. Tule moikkaamaan Cold Reeds –tiimiä sekä Ruodon henkilökuntaan perjantaina leffaillan merkeissä! Leffan pituus vajaa puolituntia.

Ilmoittautuminen leffailtaan ja lisätietoa, klikkaa tästä.

Kuluneen vuoden aikana hyvää palautetta kerännyt Ruodon Viikin perhokalastusmyymälä tulee pysymään ennallaan ja palvelee tulevaisuudessa entiseen malliin. Perhokalastustuotteiden osalta Ruodon nettikaupan päätoiminta tapahtuu edelleen Viikistä, joten tilausten toimitusnopeudet ja –varmuudet pysyvät totutulla Ruoto-tasolla!

Ruoto Keskusta, Yrjönkatu 34, 00100 Helsinki, shop@ruoto.fi, 050 – 462 5652

http://www.ruoto.fi

Lisätietoja:

Joonas Oksanen 050 – 462 5652

Jan-Peter Pohjola 050 – 341 1481

cold%20reeds%202

Isoja haukia luvassa lisää liikkuvan kuvan muodossa ensi perjantaina.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s