Haukiperhokurssimme 29.5 ja 3.6

Kiinostaako perhovavalla muidenkin kuin lohikalojen jahtaaminen? Vai etkö vain aina jaksa lähteä kaus perhokalaan? Tässä ratkaisu, jos asut haukivesien lähettyvillä.

Haukiperhokurssi 29.5 klo 18-21

Keskiviikkona 29.5 sidotaan kovan haukiperhomiehen Jani Mäkeläisen johdolla sekä Slinky että Hollow Deceiver. Kurssi järjestetään Ruoto Shopissa osoitteessa Viikinportti 2, 00790 Helsinki (käynti Pihlajanmäentien puolelta, Filmtownin vieressä). Kurssin hinta on 10€ joka sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet sekä myös kahvitarjoilun. Kurssi vaaditaan pieni tietotaito perhonsidonnasta. Eli siis langan pyöritys ja koukun penkkiin kiinnittäminen! 😀

Slinky on kaikkien haukiperhojen äiti. Slinkyn voi myös helposti sitoa täysin väärin jolloin sen elävyys ja ilmavuus suhteessä keveyteen menetetään. Haukislinkyn tärkeimpiä ominaisuuksia on iso hahmo yhdistettynä keveyden ja helppoon heitettävyyteen.

Hollow Deceiver taas on peuranhännästä ja muista luonnonmateriaaleista väännetty haukisuti. Myös tämän perhon sidonnassa on omat niksinsä, joita osaamatta voi pilata koko perhon. Perhorasiasi Slinkeillä sekä Deceivereillä täytettynä on todella monipuolinen yhditelmä haukivesiemme koluamiseen.

Haukiperhokurssille voit ilmoittautua klikkaamalla tästä.

janinkurssiblog

Hauenperhokalastuskurssi 3.6

Järjestämme maanantaina 3.6:ttä hauenperhokalastuskurssin Mikko Riekkisen johdolla. Mikko Riekkinen on pitkän linjan haukiperhomies ja hänen intohimonaan on juuri kelluntarengaskalastus. Kurssi sisältää tarvittavat välineet kurssilaisille (vavan, kelan, kelluntarenkaan, räpylät, perhot, paukkuliivit), mutta omat kahluuhousut, siimaleikkurit sekä suonipihdit tulee kurssilaisilla olla. Kurssille otetaan 5 henkilöä ja vapaiden paikkojen määrän näet alla olevasta linkistä:

Kurssille ilmoittautuminen

Kurssi järjestetään Kirkkonummella, johon Ruoto tarjoaa kimppakyydin Viikistä. Myös omalla autolla voi tulla Kirkkonummelle ja liittyä vasta sieltä muiden mukaan. Kurssi kestää koko päivän ja tarkempi aikataulu on seuraava:

  • Lähtö klo 9 Ruoto Shopilta (Viikinportti 2, 00790 Helsinki)
  • Aloitamme kalastuksen klo 11 Kirkkonummella
  • Kalastelua kurssilaisten oman halukkuuden mukaan aina klo 17 asti
  • Takaisin Helsingissä klo 19

Pikku porkkanana tarjoamme kaikille kurssilaisille 40 euron alennuksen kurssin jälkeen hankitusta kelluntarenkaasta tai haukiperhovavasta. Kurssin aikana ei järjestetä ruokailua, joten omat eväät ja juomista tulee mukaan kurssille ottaa. Kaikilla kurssilaisilla tulee olla kunnossa myös omat vakuutukset sekä kalastusluvat. Kalastusluvaksi tarvitaan kalastuksenhoitomaksu vuodelle 2013 sekä läänikohtainen viehekalastusmaksu (Etelä-Suomen lääni).

Kurssilla on mukana kaksi opasta, joten henkilökohtaista opastusta on kurssilla saatavissa paljon. Oppaat opastavat kaikessa tarvittavassa, aina solmuista kalan irroitukseen asti. Myös kamera on oppailla mukana, joten kalastusmuistojakin on kuvamuodossa reissun jälkeen tarjolla.

Lisätietoja ja puhelinilmoittautumiset:
Joonas Oksanen
Ruoto Oy
050 – 462 5652

haukikurssi-4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s