Hauenperhokalastuskurssi 25.5

Oletko aina halunnut kokeilla hauenperhokalastusta? Ja erityisesti kelluntarenkaalla? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi tähän lajiin ammattilaisten opastuksella.

Ruoto järjestää lauantaina 25.5:ttä hauenperhokalastuskurssin Mikko Riekkisen johdolla. Mikko Riekkinen on pitkän linjan haukiperhomies ja hänen intohimonaan on juuri kelluntarengaskalastus. Kurssi sisältää tarvittavat välineet kurssilaisille (vavan, kelan, kelluntarenkaan, räpylät, perhot, paukkuliivit), mutta omat kahluuhousut, siimaleikkurit sekä suonipihdit tulee kurssilaisilla olla. Kurssille otetaan 5 henkilöä ja vapaiden paikkojen määrän näet alla olevasta linkistä.

Ilmoittautuminen kurssille

Kurssi järjestetään Porvoossa, johon Ruoto tarjoaa kimppakyydin Viikistä. Myös omalla autolla voi tulla Porvooseen ja liittyä vasta sieltä muiden mukaan. Kurssi kestää koko päivän ja tarkempi aikataulu on seuraava:

  • Lähtö klo 9 Ruoto Shopilta (Viikinportti 2, 00790 Helsinki)
  • Aloitamme kalastuksen klo 11 Porvoossa
  • Kalastelua kurssilaisten oman halukkuuden mukaan aina klo 17 asti
  • Takaisin Helsingissä klo 19

Pikku porkkanana tarjoamme kaikille kurssilaisille 40 euron alennuksen kurssin jälkeen hankitusta kelluntarenkaasta tai haukiperhovavasta. Kurssin aikana ei järjestetä ruokailua, joten omat eväät ja juomista tulee mukaan kurssille ottaa. Kaikilla kurssilaisilla tulee olla kunnossa myös omat vakuutukset sekä kalastusluvat. Kalastusluvaksi tarvitaan kalastuksenhoitomaksu vuodelle 2013 sekä läänikohtainen viehekalastusmaksu (Etelä-Suomen lääni).

Kurssilla on mukana kaksi opasta, joten henkilökohtaista opastusta on kurssilla saatavissa paljon. Oppaat opastavat kaikessa tarvittavassa, aina solmuista kalan irroitukseen asti. Myös kamera on oppailla mukana, joten kalastusmuistojakin on kuvamuodossa reissun jälkeen tarjolla.

Lisätietoja ja puhelinilmoittautumiset:
Joonas Oksanen
Ruoto Oy
050 – 462 5652

haukikurssi-2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s