Little Rainbow & Laško – Slovenia Day 1

On koittanut aika vuodesta, kun lähdemme nollaamaan stressiä ja viettämään unohtumattomia hetkiä kalastuksen parissa. Fins Fly Fishingin matka Sloveniaan alkaa tästä.

Maanantai 6.5.2013 – Lähtö Sloveniaan

Lentomme lähti Vantaan lentokentältä klo 17, Finskin lennättäessä meidät 1700km etelään, perhokalastajan paratiisiin Sloveniaan.  Suunnitelmissamme oli aloittaa kalastaminen Savinjalla, noin tunnin ajomatkan päässä lentokentältä.

Saavuttuamme lentokentälle kuulimme huonoja uutisia. Vettä sataa kaatamalla, joet tulvivat ja varsinkin ensimmäinen kohteemme Savinja ei ollut kalastettavissa. Päätimme yhdessä oppaamme Matevzin kanssa ajaa suoraan Most Na Sociin.

Day%20one%20-%20%20002

Asuntomme Vila Labod Most Na Socissa.

Day 1, tiistai 7.5.2013 – Ruuhkaa, sadetta ja ukkosta!

Ensimmäisen kalastuspäivän päätimme aloittaa Trebuscica-joella joka oli ainoa kalastettavissa oleva joki, muiden ollessa sameina runsaista sateista johtuen. Olikin odotettavissa että joella olisi runsaasti muita kalastajia. Päätimme mennä kalastamaan muutamat tutut paikat ja etsimään yhtä kadonnutta kanjonia.

Päivästä tuli todella vaikea. Tutut poolit olivat jo korkattu ja kalat pitivät visusti suut supussa. Etsiessämme kadonnutta kanjonia, alkoi harvinaisen raju ukonilma ja sade. Sateen ollessa pahimmillaan, onnistuimme saamaan muutaman pienen, mutta kauniin kirjolohen.

Muutaman pienen kalan lisäksi päivästä jäi käteen uusia spotteja ja maittoisat mixed grill -liha-ateriat kylmien Laškojen kera! 😀

Teksti, Joni & Johan – Fins Fly Fishing

Jatkoa reissulle julkaistaan torstai-iltana…

Day%20one%20-%20%20004

Johan ja sateessa huijattu rainbow from Trebuscica.

Day%20one%20-%20%20005

Mr. Inkinen piileskelee nymffaillen.

1 reply »

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s