Vision Urban Legend myynnissä!

Converse All Star – Nämä Charles ”Chuck” Taylorin julkisuuteen tuomat koripallokengät saivat alkunsa Maldenin kaupungissa Massachusettsen osavaltiossa jo vuonna 1917. Nyt suomalainen Vision on inspiroitunut tästä legendaarisesta kenkämallista ja tehnyt version myös perhokalastajien jalkaan sopivaksi. Yhdessä Ruodon kanssa he levittävät Urban Legend -kengän väriloistetta perhokalastajille ympäri Suomen!

Luomme uutta, perinteitä kunnioittaen

Vaikka perhokalastus onkin perinteinen laji ja perinteitä haluamme myös kunnioittaa, pyrimme silti tuomaan nuorekkuutta ja uusia tuulia lajiin mahdollisimman paljon. Sen takia tartuimme myös Visionin kanssa tähän yhteiseen kenkähankkeeseen. Ruodon oma Fishwear-vaatemallisto on myös yksi tämän kehityksen tulos. Ja lupaamme ettei tässä ole vielä kaikkea, uutta on kehitteillä jatkuvasti! 😀

Rajoitettu saatavuus

Vision Urban Legend -kengillä on rajoitettu saatavuus. Vain muutama perhokalastusliike Pohjoismaissa myy kyseisiä kenkiä ja sinun onneksesi yksi niistä on Ruoto! Kenkiä on Suomen markkinoilla vain 50 kappaletta ja ne ovat nyt myynnissä nettikaupassamme. Ole nopea ja nappaa koppi tästä tuoteuutuudesta! Vision Urban Legend -kengällä on hintaa 99 euroa ja 1 vuoden takuu. Saatavilla koot 9 – 12 (42 – 45).

V2055_1

Terveisin,

Joonas & J-P, ruoto SHOP

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s