Lund kimppaan Ruodon kanssa

Uuden Ruoto Shopin avajaiset järjestetään uuden myymälän osoitteessa, Hernepellonkuja 11, ensi viikon lauantaina ja sunnuntaina. Samalla uusin yhteistyökumppanimme Lund Boats Finland avaa uudet toimitilansa Ruodon kanssa samaan kiinteistöön. Lund-urheilukalastusveneiden lisäksi löydät heidän uusista tiloistaan myös Mercury-moottorit, Lowrance-karttaplotterit sekä Motor Guide -sähkömoottorit.

Avaistapahtumamme alkaa siis lauantaina 25.4. ja jatkuu aina sunnuntaille asti. Molempina päivinä sekä Ruodon että Lundin myymälät ovat avoinna klo 10 – 18. Luvassa on leppoisaa tunnelmaa, kahvitarjoilua ja pientä grillattavaa, kalajuttujen kerrontaa sekä paljon alan asiantuntijoita kertomassa viimeistä keksinnöistä kalojen pään menoksi. Viikonlopun aikana järjestetään Ruodon pihalla myös ”leikkimieliset” perhonheittokisat ja muutenkin tapahtumassa on mahdollisuus testata isolla pihalla perho- ja uistinkalastusvapoja.

Tarkempi avajaisohjelma julkaistaan ensi viikolla. Tervetuloa tutustumaan uuteen myymäläämme! 🙂

Lisää tietoa veneilevän kalamiehen unelmista eli Lund-kalastusveneistä: http://www.lundboats.fi/

Kalastuslehti_Avajaiset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s