Coming Soon – Cold Reeds!

Nyt on hyvää settiä luvassa! Cold Reeds on Ruodon uusin filmiprojekti, jonka on toteuttanut viisi intohimoista hauenperhokalastajaa. Ajatuksena oli tehdä visuaalisesti laadukas ja näyttävä sekä toiminnan täyteinen pätkä. Vaikka hyvänkokoisia pötköjä luvassa onkin, niin tuotoksen luonteena on enemmänki fiilistelevä dokumenttityylinen filmi siitä, mitä me tehdään, eikä tyypillinen isojen poikien mässäilyleffa. Pumppaa siis kellurenkaasi kotisoffan viereen, istahda siihen ja katso alla oleva tiiseri!


cold%20reeds%202

Kuvaukset alkoivat viime syksynä puolivahingossa, kun kameran mukana ollessa kuvailtiin. Lavasteina toimivat Saaristomeren lukuisat haukilahdelmat. Kuvaukset on osittain saatu purkkiin ja filmin editointi on alkamassa. Viime syksy oli antoisaa aikaa kuvaamisen suhteen, mutta talven hämmästyttävän pitkä jääpeitteinen aika hankaloitti kalastusta, kun alunperin ajateltu kevätkalastuksen aloittamisajankohta siirtyi kuukaudella. Pysy kuulolla leffan valmistumisesta ja tykkää meistä naamakirjassa: http://www.facebook.com/ruotoshop

STAY TUNED JA KIREITÄ!
– Ruoto Cold Reeds Team

cold%20reeds

cold%20reeds%201

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s