Håkan Norling Ruoto Shopissa 29.4.

Maanantaina 29.4. itse legendaarinen putkiperhomestari Håkan Norling vierailee myymälässämme klo 11-15. Päivän ohjelmassa on mm. putkiperhojensidontaa itse mestarin vinkeillä, että myöskin Guideline-vapojen testaamista Ruodon Perhonheittopuistossa.

Håkania on jo pitkään pidetty yhtenä pohjoismaalaisten putkiperhojen ja lohenperhokalastuksen uranuurtajana. Hänen kuuluisin perhonsa ”Temppelhund” on koitunut vuosien aikana monien lohien kohtaloksi sekä Norjassa, Ruotsissa että täällä Suomessakin. Nyt ensi maanantaina on mahdollisuus päästä näkemään näiden perhojen syntymistä aivan livenä! Ja jos itseä alkaa myös kuumottamaan perhonsidonta, voi mukaan liittyä vapaasti Ruodon tarjoamin välinein. Ohjelmassa myös seuraavien sidontamateriaalien esittelyä:

Ruoto Templehair

Guideline SSS -tuoteperhe (SSS Braid, Flash, Glitz, Dubbing, Angel Hair HD)

– FITS-putkiperhotuotteet (Frödin Improved Tube System)

– Uudet Ruoto Spey Plumes -strutsit

– Ruoto Albino Peacock

Päivän ajaksi Håkan tuo myös kaikki Guideline-demovapansa Ruodon Perhonheittopuistoon testattavaksi. Tämä puisto sijaitsee aivan myymälämme vieressä, tie toisella puolella. Eli ei muuta kuin maanantaina Ruoto Shoppiin pyörähtämään ja vaihtamaan samalla alkavan kauden kalakuulumiset!

Maanantaina Ruodon pihagrilli on kuumana ja sen vuoksi voitkin tulla viettämään lounastaukosi myymäläämme Håkanin vinkkejä samalla kuunnellen! 😀 Päivän päätteeksi arvomme myös kaikki Håkanin sitomat perhot vieraileiden asiakkaiden kesken.

Kuvankaappaus 2013-4-24 kello 14.08.39

2 replies »

  1. Loistavaa! Hienoa että tälläisiä tapahtumia järjestetään! Olen ennen ollut Speyclaven asiakas, nyt täytyy kyllä siirtyä kohti ”viikkiä” 🙂 Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s