Perhonsidontakurssi 28.2.2013

Onko perhojen sidontasi ollut enemmänkin säälittävää räpellystä kuin kalastustaidetta? Vai oletko aina haaveillut aloittavasi sidontaharrastuksen osaavan opettajan seurassa? Nämä ongelmat ratkeavat Ruodon perhonsidontakursseilla.

Ruoto SHOP järjestää perhonsidontakurssin torstaina 28.2.2013 klo 18-21. Kurssi on kaikille aloittelijoille suunnattu ja kurssilla käsitellään helppojen sekä kalastavien perusperhojen sidontaa. Tämän kyseisen illan teemana on erityisesti Vantaanjoen perhot. Kurssi järjestetään Ruodon myymälässä alla olevassa osoitteessa:

Ruoto SHOP

Viikinportti 2 (käynti Pihlajameäntien puolelta)

00790 Helsinki

Kurssin osallistumismaksu on 10€, joka sisältää illaksi käyttöön kaikki tarvittavat sidontatyökalut, -materiaalit ja -tarvikkeet sekä myös kahvitarjoilun. Kurssille otetaan kuusi nopeiten ilmoittautunutta henkilöä ja ilmoittautuminen kurssille tapahtuu ottamalla yhteyttä Jan-Peter Pohjolaan.

Jan-Peter Pohjola, j-p.pohjola@ruoto.fi, 050 341 1481

Terveisin, J-P & Joonas

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s