Lyhyt raportti Kitusilta, 18.-20.11.

Heti rauhoituksen väistyttyä Ruoto lähti tsekkaamaan syksyistä Kituskoskea. Lyhyiden päivien vuoksi reissuun varattiin pe-su ja kalastusta oli tarkoitus harjoittaa lauantai sekä sunnuntai. Perjantai-ilta varattiin siis ihan vain saunomiseen.

Eipä mitään, lyhyesti virsi kaunis – pallit pataan, turha siitä sen enempää tarinoimaan. Aamut ja illat oli pakkasella, päivällä vaparenkaat pysyivät jotenkin auki. Lauantai heitettiin täysin tyhjää, yhtä haukitärppiä lukuunottamatta. Joku porukka sai heti aamusta ylimmältä niskalta 55cm taimenen. Sunnuntaina itellä oli samassa paikassa myöskin aamusta joku +50cm taimen kiinni mutta muutaman potkun jälkeen kala päästi itse itsensä kasvamaan.

Mökkimajoitus oli positiivinen yllätys ja näköjään halvallakin voi saada hyvää. Hintaa oli viikonlopusta 110€ ja matkaa Kitusille n. 15km. Puusauna kruunasi tietysti kokonaisuuden.

– Leo

Linkkejä:

Oksasen Lomamökit

Kotalankosket

Kategoriat:Kaikki artikkelit, Kalareissut

Tagged as: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s