Ruoto muuttaa isompiin toimitiloihin!

Ruoto laajentaa ja parantaa toimintaansa jälleen! Muutamme tammi- ja helmikuun aikana uusiin isompiin toimitiloihin. Uusi myymälämme tulee sijaitsemaan Helsingin Viikissä, osoitteessa Hernepellonkuja 11.

Yhdistämme olemassa olevat Viikin ja keskustan myymälämme ja muutamme kaiken saman katon alle. Tämä mahdollistaa paremman tuotevalikoiman ja saman tutuksi tulleen asiakaspalvelun. 20 ilmaista parkkipaikkaa helpottavat omalla autolla liikkuvia ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet toimivat keskustasta päin tuleville. Esimerkiksi Rautatientorilta bussilla numero 68 matka kestää vain 20 minuuttia (ensimmäinen pysäkki Vanhankaupunginkosken jälkeen)!

Uudesta myymälästämme löydät sekä perho-, että uistinkalastukseen sopivat välineet, unohtamatta tietenkään Suomen laajinta Patagonia-valikoimaa. Myymälämme pihalla on mahdollisuus testata vapoja sekä siimoja ja Vanhankaupunginkoskelle kertyy myymäläämme matkaa alle kilometri.

Tavoitteemme uuden myymälämme avulla on tarjota entistä parempi palvelu ja valikoima, mutta samalla myös parantaa nettikauppamme asiakaspalvelua ja toimitusvarmuutta. Kun kaikki tuotteemme sijaitsevat yhden katon alla, on nettikauppamme toiminta varmempaa ja nopeampaa.

Seuraa myymälämme rakentumista blogin, Facebookin ja nettisivujemme kautta. Uuden myymälämme avajaisviikko on 23. – 28.2. Viikin perhokalastusmyymälämme sekä nettikauppamme palvlevat toistaiseksi normaalisti. Keskustan myymälässä muutto on jo aloitettu, seuraa sen etenemistä Facebook-sivullamme. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s