FFF, Tekijämies nro1

Todellisia perhokalastuksen uran uurtajia löytyy myös Suomesta. Nämä herrat ovat uhranneet työnsä, elämänsä, parisuhteensa ja välillä jopa terveytensä omalle elämäntyylilleen…

Ruoto tekee myös tiivistä yhteistyötä suomalaisen Fins Fly Fishingin kanssa. Fins Fly Fishing on yritys, joka tuottaa laadukasta sisältöä alan lehtiin sekä tekstin että kuvien muodossa. Fins Fly Fishingin viimeisin idea on Pohjolan Perhokalastajan numerossa 1/2013 aloitettu Tekijämies -osio. Näissä jutuissa esitellään perhokalastuksen kovimpia nimiä sekä heidän historiaansa perhokalastuksen saralla. Alla pieni näyte heidän ensimmäisestä tuotoksestaan.

”Ensimmäinen tekijämies on Pohjolan Perhokalastaja -lehden lukijoille tuttu syystäkin – hän on nimittäin yksi lehden perustajista. Olemme jo vuosia lukeneet tämän tekijämiehen kirjoituksia kalastusmenetelmistä ja kalastuskohteista. Hän on maailmaa nähnyt 45-vuotias suomalainen, jolle on vaikea löytää vastinetta – siis Mika Vainio! Mika on kalastanut melkeinpä maailman kaikissa kolkissa. Ruotsin ja Norjan lisäksi tutuiksi ovat tulleet ainakin Islanti, Venäjä, Espanja, Skotlanti, Englanti, Irlanti, Puola, Yhdysvallat, Kanada, Chile, Argentiina, Australia ja Uusi-Seelanti. Mutta kuka Mika Vainio oikeastaan on tätä nykyä perhokalastajana?”

Lue lisää Mika Vainiosta ja muista Tekijämiehistä Pohjolan Perhokalastaja -lehdestä!

Tekijamies_1

fins%20logo

Kategoriat:Kaikki artikkelit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s